Ladataan kuvia...

Sananjalkametsässä

Sananjalkametsässä - tarinaseikkailumateriaali pyrkii tarjoamaan varhaiskasvatukseen innostavan ja toiminnallisen tavan käsitellä tarinoita ja tarinallisuutta sekä tavan tukea lasten kielenkehitystä ja omien tarinoiden tuottamista. Materiaali sisältää kirjavinkkejä, menetelmäesittelyitä sekä kehystarinan ja siihen liittyviä tehtäviä.

Kadonneet kirjaimet

Kadonneet kirjaimet ja syödyt sanat on pakohuonepelien logiikalla rakennettu alkuopetuksen oppilaille suunnattu peli. Pakopelissä lapset etsivät yhdessä Sananjalkametsästä kadonneita sanoja ja oppivat samalla yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisutaitoja, kaveritaitoja sekä tunnetaitoja. Matkan varrella lapset löytävät myös erikoisia kiviä, jotka osoittautuvat kivettyneiksi tunteiksi. 

Polku Tarinaan

Polku Tarinaan kutsuu tarinoimaan, tutkimaan ja toimimaan yhdessä.
Materiaali tukee varhaiskasvatussuunnitelman sekä esi- ja perusopetussuunnitelman keskeisiä tavoitteita ja sisältöjä. Materiaalin tehtävät liittyvät monilukutaitoon, ympäristökasvatukseen, tunnetaitoihin ja Luma-taitoihin. Materiaali on tuotettu Tuusulan ja Vantaan hankeyhteistyössä.