Tuusulan taiteiden yötä vietetään Taiteilijakoti Erkkolassa ja Aleksis Kiven kuolinmökillä pe 9.8. klo 17–22

25.07.2024

Aleksis Kiven kuolinmökin pihapiirissä kuullan Samae Koskisen soolokonsertti. Taiteilijakoti Erkkolan pihalla nähdään nukketeatteria ja kuunnellaan Tuusulan mieslaulajia.

Nukketeatteri Lauran aarre Tuusulan taiteiden yössä 9.8.2024

Nukketeatteri Lauran satuarteen esitys Pudonneen tähden arvoitus nähdään Taiteilijakoti Erkkolassa.

Tuusulan taiteiden yötä juhlitaan elokuussa 2024 tuttuun tapaan myös Taiteilijakoti Erkkolassa ja Aleksis Kiven kuolinmökillä. Molemmat museokohteet ovat avoinna klo 22 asti. Museoihin on tapahtuman kunniaksi vapaa pääsy klo 17–22.

Aleksis Kiven kuolinmökin pihapiirissä kuullan laulaja-lauluntekijä Samae Koskisen soolokonsertti klo 17. Konsertti on Tuusulan taiteiden yön etko-konsertti. Samae Koskisen tutut kappaleet, kuten Hyvä päivä ja Kukaan meistä ei oo täällä liian pitkään soivat alkuillassa uuden albumin kappaleiden lisäksi. Lisätietoja konsertista löytyy Tuusulan tapahtumakalenterista.

Taiteilijakoti Erkkolassa nähdään klo 18 Nukketeatteri Lauran satuarteen esitys Pudonneen tähden arvoitus. Tuusulalainen nukketeatteri Lauran satuaarre tarjoaa katsojilleen haltioitumisen taikaa, kokemisen riemua ja sydämen viisautta! Näytelmässä Malva maahinen seikkailee suomalaisessa kansallismaisemassa kohdaten metsäneläimiä sekä suomalaiseen kansanperinteeseen kuuluvia haltijoita. Esityksessä kuullaan runoutta muun muassa Eino Leinolta ja Sakari Topeliukselta. Mukaan mahtuu myös sananlaskuja ja riimipareja. Tarinan teemoja ovat rohkeus, ystävyys ja auttaminen. Näytelmä soveltuu hyvin kaikenikäisille ja sen kesto on noin 30 min.

Ilta jatkuu Taiteilijakoti Erkkolassa klo 19 Tuusulan mieslaulajien kuorokonsertilla ja yhteislaululla. Tuusulan mieslaulajat on vuonna 1968 perustettu kuoro, joka laulajat ovat pääosin tuusulalaisia. Kuoron taiteellinen johtaja toimii Taina Piira. Kuorokonsertin jälkeen ohjelmassa on luvassa yhteislaulua.

Takaisin