Nuolimerkki Tuusulan lukio - Hyrylä


Tuusulan lukion Hyrylän toimipiste sijaitsee Tuusulanjärven kulttuurimaiseman äärellä ja lähellä hyviä urheilumahdollisuuksia. Hyrylässä opiskelee yli 300 lukiolaista. Toimipiste sijaitsee Hyrylän koulukeskuksessa Etelä-Tuusulassa. Arkea värittävät erilaiset tapahtumat, tempaukset ja vierailut. Urheiluvalmennuslinjan opiskelijat saavat ohjausta valmentajilta useita tunteja viikossa. Syksyllä 2019 jatkuu Tuusulan kunnan tarjoama etu läppärin hankinnassa. Opiskelija saa käyttöönsä uuden läppärin, josta hän maksaa osan lukion aloittaessaan ja jonka hän saa valmistuessaan mukaansa.

Hyrylän toimipisteessä kasvetaan maailmankansalaisiksi. Kansainvälisyys ja kulttuuri näkyvät toimipisteessä monin tavoin. Opiskelijamme tekevät vuosittain ulkomaanvierailuja ja saavat mahdollisuuden tutustua vaihto-opiskelijoihin. Kurssitarjottimen kielivalikoimassa ovat suomen, ruotsin ja englannin lisäksi saksa, ranska, espanja ja venäjä.  

Hyrylän toimipisteen rehtori on Seppo Kärpänen, 040 314 3258, seppo.karpanen(at)tuusula.fi.  Apulaisrehtorina toimii Anne Laajaniemi, 040 314 3263, anne.laajaniemi(at)tuusula.fi.

Koulusihteerinä Hyrylässä työskentelee Sari Aalto, 040 314 3260, sari.aalto(at)tuusula.fi

Hyrylässä on hyvä olla. Tervetuloa osallistumaan!


Opiskelijat toivottavat juuri sinut tervetulleeksi lukioon

 


Netland-tuotantoa