Hyrylän yläaste

Koulukuraattori

Koulukuraattori

Kuraattorin tehtävänä on olla koulun aikuisena varmistamassa oppilaiden hyvinvointia ja tasoittamassa koulunkäynnin ”monttuja” yhteistyössä oppilaiden, heidän huoltajiensa sekä koulun muiden työntekijöiden kanssa. Kuraattori on sosiaalialan edustaja koulussa ja hänen kanssaan voi pohtia koulunkäyntiin, perheeseen, vapaa-aikaan, kaverisuhteisiin, seurusteluun tms. liittyviä kysymyksiä.

Yläkoulun oppilaat voivat tulla itse varaamaan kuraattorilta aikaa - mieluummin välitunnilla - tai lähettää Wilma- tai Whatsapp-viestin tai tekstarin ja sopia näin ajanvarauksesta. Myös oppilaiden vanhemmat voivat soittaa tai lähettää yhteydenottopyynnön Wilman kautta. Koulun opettajat tai muut työntekijät voivat ohjata oppilaan kuraattorin juttusille, jos heillä on huolta oppilaan tilanteesta - tällöin oppilaan huoltajaan otetaan yhteyttä ennen kuraattorin ajanvarausta.

Kuraattorin työhuone (huone 22) löytyy kielten luokkien käytävän päästä laaja-alaisen erityisopettajan huoneen vierestä ja atk-luokan alapuolelta. Kuraattori on Hyrylän yläasteen (ja lukion) oppilaiden tavattavissa ma-ti sekä to-pe (keskiviikkoisin alakoululla).

Mukavia koulupäiviä, uuden oppimista ja onnistumisen kokemuksia t Maija-kuraattori

Wilmassa: Henkilökunta-kohdassa Maija Lehtikangas

Soita tai tekstaa: 040-314 3273

Päivitetty 24.10.2016


Netland-tuotantoa