Taiteilijakoti Erkkolan Muusa Klubilla Vuokko Hovatta Kolmisin

04.04.2018

Huhtikuun Muusa Klubilla sunnuntaina 8.4. klo 18-19.30 Taiteilijakoti Erkkolassa esiintyy trio Vuokko Hovatta Kolmisin. Konsertti kutsuu matkalle, jossa sanan ja musiikin liitto johdattaa kulkijaa herkästi ja raikkaasti yhteisiin kokemuksiimme elämästä; rakkaudesta, menetyksistä ja toivosta. Luvassa on trion jäsenten säveltämiä melodisia, jazzin ja popin maailmaan linkittyviä lauluja Riina Katajavuoren teksteihin.

Riina Katajavuori on mm. Nuoren Voiman Liitossa ja Elävien Runoilijoiden Klubissa vaikuttanut runoilija ja kirjailija, jonka runoja on käännetty yli 20 kielelle. Hänen viimeisin ylistävän vastaanoton saanut runokokoelmansa Maailma tuulenkaatama ilmestyi kuluvan vuoden alussa. "Kirjallisuus sanoittaa asioita, joita minussa on, mutta joita en tiennyt minussa olevan" kertoo Riina.

Näyttelijä ja laulaja Vuokko Hovatta on aloittanut maailman lavoilla laulamisen Tapiolan kuoron riveissä ja jatkanut sitä menestyksekkäästi mm. Ultra Bra -yhtyeessä. Hän on työskennellyt laajasti maamme eturivin muusikoiden kanssa, joista Vuokko Hovatta Kolmisin kokoonpanoon kuuluvat vibrafonin väripaletin suvereenisti taitava Panu Savolainen ja mm. Meta4 jousikvartetissa soittava alttoviulutaiteilija Atte Kilpeläinen.

Vuokko kuvaa kokoonpanoaan: "Tämä kyllä sulkee syliinsä ja syleilee..."

Vuokko Hovatta, laulu
Panu Savolainen, vibrafoni
Atte Kilpeläinen, alttoviulu

Liput 15 €, ennakkovaraus lipuista Lyyti-varausjärjestelmän kautta: https://www.lyyti.in/Muusaklubi_Kolmisin
Lipunmyynti Erkkolassa tuntia ennen esitystä. Ennakkovarattujen lippujen lunastus viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Taiteilijakoti Erkkola
Tuusulan taidemuseo
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 09 8718 3471
Museon pääsymaksu 5/4/2 €. Museokortilla vapaa pääsy.

Takaisin