Nuorisopalveluilla on käytössä nuorisotalokortti

07.11.2013

Tuusulan nuorisotaloilla on käytössä nuorisotalokortit. Nuori tarvitsee nuorisotilakortin osallistuessaan nuorisotaloissa tapahtuvaan toimintaan. Kortin saaminen edellyttää nuorisotalojen sääntöjen hyväksymistä sekä sitoutumista noudattaa niitä. Kortti tulee olla mukana nuorisotalolla käydessä.

Nuorisotalokortti on henkilökohtainen kortti, joka on tarkoitettu tuusulalaisille nuorille, aina 18- ikävuoteen asti. Kortti on voimassa kouluvuoden loppuun.

Nuorisotalokortilla saamme käyttöömme nuorisopalveluiden käyttäjärekisterin, sekä huoltajien yhteystiedot. Nuorisotalokortin on tarkoitus edistää nuorisopalveluiden henkilökunnan ja nuorten vanhempien välistä yhteydenpitoa. Jäsenrekisterin mukana pidetään tietosuojalain mukaista rekisteriselostetta ja rekisteriä pidetään vain toimikauden ajan, jonka jälkeen se tuhotaan. Syksyllä 2015 tiedot ja luvat kerätään uudelleen lasten ja nuorten huoltajilta.

Nuorisotalokortin saa palauttamalla nuorisotalokortti hakemuksen allekirjoituksineen. Hakemuksia saa kaikilta Tuusulan nuorisotaloilta ja nuorisopalveluiden toimipisteiltä, sekä alla olevasta linkistä. Nuorisotalokorttihakemus tulee palauttaa omalle nuorisotalolle, jota vastaan saa itselleen nuorisotalokortin. Kortti on maksuton.

Kaikki hakemuksessa kysytyt tiedot ovat luottamuksellisia ja palvelevat yleistä turvallisuutta nuorisotoiminnassa.

Lisätietoja nuorisotalokortista saa ohjaajilta.

Riihikallion Kertsi
Johtava nuoriso-ohjaaja
Kirsi Kostiainen puh. 040 314 2212


Nuorisotalo Mesta
Nuoriso-ohjaaja
Johanna Lemmelä 040 314 2215

Lahelan Terttu
Nuoriso-ohjaaja
Aino Arnberg 0403144461

Jokelan Monari
Nuoriso-ohjaaja
Niina Sund 0403144465


Kellokosken Nuorkka
Nuoriso-ohjaaja
Sami Tiainen 0403144250

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@tuusula .fi


Nuorisotalokorttihakemus tästä!

Takaisin


Netland-tuotantoa