Alueellisen nuorisotyön jäsenkortit

06.10.2017

Nuori tarvitsee henkilökohtaisen kortin osallistuessaan alueellisen nuorisotyön järjestämään toimintaan. Kortin saaminen edellyttää nuorisotoiminnan sääntöjen hyväksymistä.

Korttikäytännöllä ylläpidetään nuorisopalveluiden kävijärekisteriä ja huoltajien yhteystietolistaa. Kaikki hakemuksessa kysytyt tiedot ovat luottamuksellisia ja palvelevat yleistä turvallisuutta nuorisotoiminnassa. Jäsenrekisterin yhteydessä säilytetään aina tietosuojalain mukaista rekisteriselostetta ja rekisteriä säilytetään vain toimintakauden ajan, jonka jälkeen se tuhotaan. Kortin tarkoitus on edistää nuorisopalveluiden henkilökunnan ja nuorten huoltajien välistä yhteydenpitoa.

Syksyllä kauden alussa kävijät saavat yhteystietolomakkeen kotiin täytettäväksi. Palauttamalla täytetyn lomakkeen huoltajan allekirjoituksella nuori saa tuoreen vuositarran korttiin. Hakemuksia saa kaikilta Tuusulan nuorisotiloilta ja alueellisen nuorisotyön toiminnoista. Kortti on maksuton.

Toivomme huoltajien olevan rohkeasti yhteydessä mieltä askarruttavissa asioissa. Lisätietoja saa alueellisen nuorisotyön työntekijöiltä.

Yhteystietolomakkeen voit tulostaa täältä: korttihakemus.

 

 

Riihikallion Kertsi
Johtava nuoriso-ohjaaja
Kirsi Kostiainen
040 314 2212
kirsi.kostiainen(at)tuusula.fi 

Lahelan Terttu
Nuoriso-ohjaaja
Aino ”Melli” Arnberg
040 314 4461
aino.arnberg(at)tuusula.fi 

Hyrylän alueen nuorisotyö
Nuoriso-ohjaaja
Henna-Mari Vasara
040 314 2215
henna-mari.vasara(at)tuusula.fi 

Kellokosken Nuorkka
Nuoriso-ohjaaja
Sami Tiainen
040 314 4250
sami.tiainen(at)tuusula.fi 

Jokelan Monari
Nuoriso-ohjaaja
Niina Sund
040 314 4465
niina.sund(at)tuusula.fi 

Takaisin


Netland-tuotantoa